Në kampin “Bondsteel” u shënua 27 Janari – Dita Botërore Përkujtimore e Holokaustit

April 5, 2011 Në kampin amerikan “Bondsteel” u shënua 27 Janari – Dita Botërore Përkujtimore e Holokaustit....

Written by:

April 5, 2011 / Comments (0)

Intervistë dhënë Radios Evropa e Lirë

April 5, 2011 Melazim Koci Lantosh dhe Diogardi shpalosën të vërtetën për ndihmën e shqiptarëve dhënë hebrenjve gjatë Holokaustit, thotë Lekë Rezniqi. Në Pragë, është mbajtur tubimi...

Written by:

April 5, 2011 / Comments (0)