Ekspozita “Trashëgimia e miqësisë Kosovë-Izrael” po qëndron e hapur në Gjilan

January 25, 2013 / Comments (0)

Aktivitete b

Ekspozita “Trashëgimia e miqësisë Kosovë-Izrael” po qëndron e hapur në Gjilan. Në nderim të familjeve gjilanase të cilat kanë strehuar hebrenj gjatë Holokaustit.

Exhibition “Kosova Israeli friendship heritage” is still open in Gjilan. Honoring families from Gjilan that saved Jews during the Holocaust.

_DSC0067

 

Pas turit të suksesshëm nëpër disa qytete të Kosovës, ekspozita “Trashëgimia e miqësisë Kosovë-Izrael”, me fotografi të Shqiptarëve të cilët kanë strehuar dhe shpëtuar hebrenj, duke rrezikuar jetën, të hënën, më 11 shkurt 2013 do të hapet edhe në Gjilan.

 

The opening ceremony of exhibition “Kosova-Israeli friendship heritage”, with photographs of Rescuers of Jews in Kosova, during the Holocaust, will be held on Monday, February 11th, at 18:00 hrs, at the Gallery of City Theater, in Gjilan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *